Zaalwacht

De taak inzake de zaalwacht valt onder de verenigingstaken en is daarmee gekoppeld aan het spelende lidmaatschap. Voor jeugdleden dient deze taak door de ouders/verzorgers te worden verricht, voor spelers uitkomende in de senioren door spelers/-sters zelfs. Uiteraard kun je een vervanger regelen.

Ouders van jeugdleden zijn zoveel mogelijk bij wedstrijden van je eigen kind ingedeeld, maar kan wel met een aanvullend tijdsblok zijn voorafgaand of erna.

Van de zaalwacht wordt verwacht:
  • Gastheer-/vrouw te zijn voor onze leden/gasten/bezoekers
  • Ordehandhaving in de sporthal
  • Bediening scorebord
Voor de controle van het corona toegangsbewijs (CTB) wordt door onze covid-19 coördinator afhankelijk van de dan geldende maatregelen contact gezocht over de eventueel aanvullende uit te voeren taken of dat dit door een ander persoon wordt uitgevoerd. Voor de actueel geldende regels inzake Covid kijk je hier

Voor trainers/scheidsrechters geldt een vrijstelling voor het verrichten van zaalwacht. 

Rooster voor de zaalwacht 2021-2022

Instructies voor de zaalwacht

Instructies voor het scorebord

 

uitslagen / programma

Het programma voor de zaal is bekend en gepubliceerd. Hiervoor ga je naar de site van het KNKV of kijk je in de KNKV app. Daar kun je altijd het actuele programme zien, maar ook de laatste uitslagen. 
Voor de site van het KNKV klik je hier

Voor een totaal overzicht van KIOS (zonder eventuele wijzigingen) ga dan naar het wedstrijdprogramma.

Voor instructie en werkwijze van de KNKV app klik hier

Mocht je inzake de KNKV App vragen hebben, neem dan contact op met het wedstrijdsecretariaat (wedstrijdsecretariaat@kiosruinerwold.nl) of ledenadministratie (ledenadministratie@kiosruinerwold.nl).
 

Het weer