• Lid worden van Korfbalvereniging KIOS Ruinerwold

  Wilt u graag lid worden van KIOS Ruinerwold? Dat kan! 

  Vul dan onderstaand aanmeldformulier in en klik op de knop versturen. Na verwerking hiervan ontvangt u een bevestiging via de mail. Indien noodzakelijk zullen wij zo spoedig mogelijk contact opnemen.

  Lid zijn van KIOS houdt in dat je lid bent een vereniging en dat iedereen bijdraagt in de vervulling van de verenigingsverplichtingen. Tijdens het lidmaatschap dien je hieraan te voldoen. Het gaat daarbij om:

  • Voor alle leden zijn dit o.a. speldeelname en de contributiebetaling
  • Voor ouders van jeugdleden: schoonmaakdiensten, kantinediensten, haldiensten
  • Voor A-Junioren en Senioren: fluiten (jeugd)wedstrijden, trainen en coachen van jeugdteam, draaien van schoonmaakdiensten en indien je niet actief bent als trainer/coach/scheidsrechter ook kantinediensten en haldiensten.

  Door je aan te melden als lid ga je met de vervulling van deze verenigingsverplichtingen akkoord.

  Mocht het financieel lastiger zijn om uw kind lid te maken van KIOS, dan kunt u mogelijk een aanvraag doen bij het Jeugd sport- en cultuurfonds van Gemeente De Wolden. Meer informatie hierover vindt u hier.

  Het lidmaatschap is altijd tot het einde van het verenigingsjaar, dus tot en met 30 juni. Opzeggen dient voor 1 juni gedaan te zijn via een email naar info@kiosruinerwold.nl of per brief naar het wedstrijdsecretariaatBij geen tijdige opzegging wordt het lidmaatschap stilzwijgend verlengd tot het einde van het nieuwe volgende verenigingsjaar.

  Voor de betaling van de contributie maken wij gebruik van automatische incasso. Door het doorgeven van het IBAN nummer zullen we een machtiging opmaken en je toesturen, met het verzoek dit formulier daarna getekend terug te sturen. 

 • Mocht het financieel lastiger zijn om uw kind lid te maken van KIOS, dan kunt u wellicht een aanvraag doen bij het Jeugd sport- en cultuurfonds van Gemeente De Wolden. Meer informatie hierover vindt u hier.

 • Lidmaatschap opzeggen

  Het lidmaatschap is altijd tot het einde van het verenigingsjaar, dus tot en met 30 juni. Opzeggen dient voor 1 juni gedaan te zijn via een email naar info@kiosruinerwold.nl of per brief naar het secretariaat (gegevens zie onder contact). Bij geen tijdige opzegging wordt het lidmaatschap stilzwijgend verlengd tot het einde van het nieuwe volgende verenigingsjaar.