Wedstrijdprogramma zaal

We mogen weer, helaas voorlopig de eerste weekeinden zonder publiek. Zie voor de actuele corona maatregelen hier. Als we ons allemaal aan deze maatregelen houden hopen we dat we gedurende het zaalseizoen toch weer met publiek mogen gaan korfballen. Niets is leuker dan de spanning aan de lijn te voelen en de interactie met elkaar te hebben.
Het wedstrijdprogramma is terug te vinden in de KNKV app en op de KNKV site. Voor het actuele schema inclusief eventuele wijzigingen klik je hier.

Mocht je toch een totaal overzicht willen hebben (stand van 13 november 2021), dan kun je deze hieronder downloaden in pdf.

Download hier het wedstrijdprogramma voor de zaalcompetitie 2021-2022

Download hier per team

Download hier alleen de thuiswedstrijden 

uitslagen / programma

Het programma voor de zaal is bekend en gepubliceerd. Hiervoor ga je naar de site van het KNKV of kijk je in de KNKV app. Daar kun je altijd het actuele programme zien, maar ook de laatste uitslagen. 
Voor de site van het KNKV klik je hier

Voor een totaal overzicht van KIOS (zonder eventuele wijzigingen) ga dan naar het wedstrijdprogramma.

Voor instructie en werkwijze van de KNKV app klik hier

Mocht je inzake de KNKV App vragen hebben, neem dan contact op met het wedstrijdsecretariaat (wedstrijdsecretariaat@kiosruinerwold.nl) of ledenadministratie (ledenadministratie@kiosruinerwold.nl).
 

Het weer