• Teamindeling jeugd 2024-2025

 • Beste ouders, verzorgers, leden en trainers,

  Onderaan dit bericht vindt u de teamindeling voor het nieuwe seizoen.

  De Technische Commissie is de afgelopen periode druk bezig geweest met het samenstellen van de teams voor na de zomer. We proberen bij de teamindeling zo zorgvuldig mogelijk te werk te gaan. Het is en blijft echter een lastige puzzel, waarbij we niet altijd aan ieders wensen en verwachtingen kunnen voldoen.

  Bij het maken van de teams passen wij de leeftijdsgrenzen van de Korfbalbond toe en proberen we rekening te houden met de gewenste teamgrootte. De F- en E-teams spelen in 4-tallen, vanaf de D’s wordt er in 8-tallen gespeeld. We houden rekening met ontwikkeling, spelniveau, spelplezier en sociale aspecten. Binnen deze kaders zijn we tot de onderstaande indeling gekomen. Onderstaande team indeling is gedeeld met de trainers van afgelopen seizoen. Na overleg met de Technische Commissie en trainers zijn we tot deze indeling gekomen.

  Mocht onverhoopt je naam er niet tussen staan. Neem dan contact op met onderstaande.

  Bij de A-jeugd werken we samen met Meko’74. Hierdoor staat het team niet compleet in het overzicht. Dit omdat we de namen van Meko’74 niet vermelden in ons overzicht op de site.

  Voor vragen over de team indeling kunt u contact opnemen met: Stephan van Dijk (0641739780)

  Met sportieve groet de Technische Commissie,


  Chantal Snijder
  Annemieke Wever
  Janita Zantinge
  Alex van der Sterre
  Jurgen Lucas
  Janique Dekker-Klomp
  Martijn van der Linde
  Stephan van Dijk

   

  TEAMINDELING 2024-2025