Jarno Hein kiest voor KIOS RuinerwoldJarno Hein kiest voor KIOS Ruinerwold

Met ingang van het nieuwe korfbalseizoen heeft KIOS een versterking in de selectie erbij in de naam van Jarno Hein. De 25-jarige speler komt over van HHV uit Hollandscheveld. 
 
Al vanaf zijn 15e is Jarno speler van het vlaggenschip van HHV. Na jarenlang in de tweede klasse te hebben gespeeld is hij klaar voor een volgende sportieve uitdaging. Nieuwsgierig naar waar zijn grens ligt op korfballend vlak. “Vorig seizoen twijfelde ik al eens en had ik een proeftraining mee gedaan bij KIOS. Echter, maakte ik toen de keuze om te blijven omdat we zelf versterkingen erbij kregen”, aldus de aanvoerder van HHV 1. Hij had toen een goede indruk gekregen van de sfeer en het niveau.  
 
Desondanks had hij er deze keer ook goed over nagedacht, omdat hij ook werd benaderd door andere clubs en de eerste keer overstappen niet zomaar wat is. De 2.08 meter lange Jarno maakte, mede door de goede gesprekken en de proeftraining, toch de keuze voor KIOS. 
 
Jarno is momenteel woonachtig Hoogeveen, is timmerman van beroep en komt uit een echte korfbalfamilie. Vanaf jongs af aan is hij speler bij HHV en het korfbal is hem met de paplepel ingegoten. In de jeugd heeft hij wel eens tegen de Ruinerwoldigers gespeeld, maar vanaf volgend seizoen dus zelf in het groen/zwart. “Ik zie KIOS echt als een familieclub waar gezelligheid goed gepaard gaat met prestatie. Daarnaast kan ik mij bij KIOS verder ontwikkelen als speler. Meer tegenstand op trainingen en een hoger korfbalniveau, zeker in de zaal.” KIOS is verheugd met de komst van Jarno, wenst hem nog veel succes met huidige seizoen bij HHV en kijkt er naar uit om hem te zien spelen in het groen-zwarte shirt. 

Meer nieuws

Het weer