Nieuws uit de kantineNieuws uit de kantine!

De kantinecommissie is altijd hard aan het werk om de veldseizoenen weer tot een succes te brengen. Hieronder volgen wat wijzigingen en nieuwtjes uit de kantine.

Prijzen en muntjes

Sinds dit seizoen zijn er enkele wijzigingen in de kantine doorgevoerd. Binnenkort zijn de grotere flessen Spa Blauw van 0,5 liter beschikbaar voor €2 per stuk. Ook zijn er grotere koffiebekers waardoor de koffie en thee nu ook €2 zullen zijn. En misschien heb je dit al een keer gezien, maar je kunt vanaf nu ook met muntjes betalen! De muntjes zijn te koop aan de bar en blijven geldig. Je kunt er op elke dag mee betalen in de kantine.

Sluitingstijden

De kantine sluit 2 uur na de laatste wedstrijd. Dit betekent wanneer de laatste wedstrijd om 16:00 afgelopen is, de kantine om 18:00 sluit. Op trainingsavonden geldt, na 22:00 geen muziek meer buiten op het terras. We rekenen op begrip en medewerking van iedereen om zo overlast in de buurt te voorkomen.

Rookvrij

Op dit moment gelden nog geen andere regels voor het roken. Er kan nog steeds op het terras, achter de streep gerookt worden. Vanuit het NOC*NSF is de bedoeling om in 2025 een rookvrij sportterrein te hebben. Uiteindelijk zullen er dus wel andere regels gaan gelden, maar voor dit seizoen nog niet.

We hopen weer op een gezellig en succesvol seizoen! Heb je vragen over bovenstaande dingen? Neem dan contact op met de kantinecommissie of het bestuur (kiosruinerwold@gmail.com).

Groetjes de kantinecommissie en het bestuur

Meer nieuws