Adri Kok ook volgend seizoen bij KIOS 
In deze tijd van het jaar wordt altijd polshoogte genomen bij de trainers/coaches van de selectie van KIOS wat hun wensen zijn met betrekking tot het volgende seizoen. Verlengen ze hun contract? Blijft de selectie intact? Allemaal zaken welke samen met de Technische Commissie van KIOS op de agenda staat wanneer het nieuwe jaar in zicht komt.
 
Hoofdtrainer Adri Kok heeft te kennen gegeven zijn contract met KIOS met nog minimaal 1 seizoen te verlengen. De oefenmeester uit Tuk heeft het nog erg naar zijn zin bij de Spekbraanders uit Ruinerwold. Er wordt onwijs hard gewerkt om het doel van promotie te behalen. Daarnaast is er een goede klik met de groep en blijven ook alle spelers en speelsters volgend seizoen bij KIOS. Het proces kan hierdoor optimaal worden doorgezet.
 
Trainer/coach Steven Koelma heeft besloten om zijn contract niet te verlengen. Hij heeft hiervoor als reden gegeven dat hij graag weer in het veld wil staan in plaats van op de stoel van de trainer. Na twee jaar trainerschap bij KIOS 2 heeft Steven veel geleerd en wist hij iedere keer weer een goed presterend team neer te zetten.
 
KIOS is verheugd met het verlengen van Adri Kok en dat de selectie spelers ook volgend seizoen te schitteren zijn in het KIOS tenue. Afsluitend gaat er grote dank uit naar Steven Koelma voor zijn inzet en toewijding binnen de KIOS selectie.
 
Een speciaal compliment voor onze Technische Commissie welke dit ieder jaar weer in goede banen weet te leiden.
Meer nieuws

uitslagen / programma

Het programma voor de zaal is bekend en gepubliceerd. Hiervoor ga je naar de site van het KNKV of kijk je in de KNKV app. Daar kun je altijd het actuele programme zien, maar ook de laatste uitslagen. 
Voor de site van het KNKV klik je hier

Voor een totaal overzicht van KIOS (zonder eventuele wijzigingen) ga dan naar het wedstrijdprogramma.

Voor instructie en werkwijze van de KNKV app klik hier

Mocht je inzake de KNKV App vragen hebben, neem dan contact op met het wedstrijdsecretariaat (wedstrijdsecretariaat@kiosruinerwold.nl) of ledenadministratie (ledenadministratie@kiosruinerwold.nl).
 

Het weer