KIOS 1 gaat voor het kampioenschapAankomende zaterdag 11 juni speelt het vlaggenschip van KIOS om het kampioenschap in de eerste klasse. Om 15.30 uur speelt KIOS 1 in Ruinerwold tegen naaste concurrent CSL uit Britsum. Bij winst of gelijkspel is de Ensing formatie kampioen in de eerste klasse. Na de promotie naar de overgangsklasse in de zaal kunnen ze dit nu op het veld nog een keer overdoen. 
KIOS 1 kan alle support gebruiken en nodigt iedereen dan ook van harte uit om hen hopelijk het kampioenschap te zien binnenhalen. Als het kampioenschap wordt binnengehaald wordt dit na afloop van de wedstrijd gevierd in de KIOSK. 
Voorafgaand aan KIOS 1 speelt KIOS 2 voor handhaving in de tweede klasse. Zij spelen om 14.00 uur tegen de nummer 3 uit hun poule, Ritola 3 uit Zuidlaren. Zij zullen er alles aan doen om deze wedstrijd te winnen om zich zo veilig te spelen. 
Een spannende en mooie korfbalmiddag dus op het nieuwe kunstgrasveld in Ruinerwold. 
Graag tot zaterdag! 
Meer nieuws

uitslagen / programma

Het programma voor de zaal is bekend en gepubliceerd. Hiervoor ga je naar de site van het KNKV of kijk je in de KNKV app. Daar kun je altijd het actuele programme zien, maar ook de laatste uitslagen. 
Voor de site van het KNKV klik je hier

Voor een totaal overzicht van KIOS (zonder eventuele wijzigingen) ga dan naar het wedstrijdprogramma.

Voor instructie en werkwijze van de KNKV app klik hier

Mocht je inzake de KNKV App vragen hebben, neem dan contact op met het wedstrijdsecretariaat (wedstrijdsecretariaat@kiosruinerwold.nl) of ledenadministratie (ledenadministratie@kiosruinerwold.nl).
 

Het weer