KIOS ontvangt alsnog Koninklijke ErepenningOp maandag 14 februari heeft KIOS de Koninklijke Erepenning uitgereikt gekregen. Deze kwam uit handen van Commissaris van de Koning, Jetta Klijnsma. Ondanks dat de erepenning 2 jaar later is uitgereikt dan gepland, was het toch een bijzondere avond.

Jetta Klijnsma:
‘De Koninklijke Erepenning is een ereteken dat wordt verleend door de Koning. Het symboliseert het respect en de waardering die de Koning heeft voor de bijzondere verdiensten van de ontvanger. Een van de voorwaarden waaraan moet worden voldaan, is dat de vereniging wat betreft aard, omvang en soliditeit echt in aanzien staat. Het feit dat KIOS aan deze voorwaarden voldoet verdient heel veel respect.’

Voor iedereen die deze avond er niet bij kon zijn, is deze avond opgenomen. Hieronder kun je de video's terug zien, met hierin de toespraak van Jetta Klijnsma en Burgemeester Inge Nieuwenhuizen

Video Jetta Klijnsma
Video Inge Nieuwenhuizen


 
Meer nieuws

uitslagen / programma

Het programma voor de zaal is bekend en gepubliceerd. Hiervoor ga je naar de site van het KNKV of kijk je in de KNKV app. Daar kun je altijd het actuele programme zien, maar ook de laatste uitslagen. 
Voor de site van het KNKV klik je hier

Voor een totaal overzicht van KIOS (zonder eventuele wijzigingen) ga dan naar het wedstrijdprogramma.

Voor instructie en werkwijze van de KNKV app klik hier

Mocht je inzake de KNKV App vragen hebben, neem dan contact op met het wedstrijdsecretariaat (wedstrijdsecretariaat@kiosruinerwold.nl) of ledenadministratie (ledenadministratie@kiosruinerwold.nl).
 

Het weer