Gevolgen competitie/trainingen ivm corona maatregelen
Actualisering 19 december

Naar aanleiding van het besluit inzake de lockdown zal in ieder geval tot en met 14 januari 2022 niet meer getraind gaan worden in de zaal. Ook alle competitiewedstrijden tot deze datum vinden geen doorgang. Hoe het na 14 januari zal gaan is afhankelijk van de eventuele verlenging/aanpassing van de maatregelen en de besluiten van het KNKV. We houden dit in de gaten en als hierover meer nieuws is, delen we dit via de gebruikelijke kanalen. 

Bericht 30 november
De technische commissie (TC) heeft in overleg met het bestuur gekeken naar de maatregelen zoals die vanuit overheid en de bond (KNKV) afgelopen week zijn genomen. Hierop is het volgende besloten:

Voor de KIOS Jeugd teams (F t/m A)

Wij vinden het belangrijk om de jeugd waar mogelijk toch te laten sporten. Als tc zien wij een meerwaarde in het spelen van wedstrijden in plaats van iedereen te laten trainen op de zaterdag of de zondag. In overeenstemming met het advies van het KNKV proberen wij daarom zoveel mogelijk de jeugd de wedstrijden door te laten gaan.
Wanneer je van je trainer coach geen bericht hebt ontvangen, gaan de wedstrijden dus door! Ook de uit wedstrijden.
Als TC gaan wij elke week in overleg met de tegenstanders over het doorgaan van de wedstrijden. Wij zullen dit communiceren via de trainer/coach van het team. In de basis betekent dit voor de jeugd dus wel wedstrijden spelen, maar helaas geen trainingen. Voor sommige jeugdteams is wellicht in afstemming met de trainers wel de mogelijkheid om door te week te trainen voor 17 uur. De communicatie daarover verloopt ook via de trainer/coach. 

KIOS 4

Omdat KIOS 4 in het breedtekorfbal speelt, gaan in principe de wedstrijden door. VIa de app groep van KIOS 4 is afgestemd dat zijn ook graag de wedstrijden spelen. Ook voor hen gaan wij elke week in overleg met de tegenstander over het doorgaan of verplaatsen van de te spelen wedstrijd.

KIOS 3,2,1

Voor deze teams is de competitie afgebroken. De wedstrijden mogen doorgang vinden mits voor 17 uur, maar tellen niet mee voor enige competitie. Besloten is deze wedstrijden geen doorgang te laten. Voorlopig gaat er op zondag getraind worden en waar mogelijk wordt gekeken of oefenwedstrijden gespeeld zouden kunnen worden. 

Voor Kios 3 zal de TC een trainer verzorgen op zondag (tijdstip in overleg en op basis van beschikbaarheid zaal)
voor kios 2 en 1 zal dit via de hoofdtrainers lopen en gecommuniceerd worden.

Wij hopen hiermee duidelijk te geven en wensen iedereen veel plezier en sportiviteit toe deze weekenden.

Mocht er wat veranderen dan laten we dat zo spoedig mogelijk weten.

Met vriendelijke groet,
TC KIOS Ruinerwold
Meer nieuws

uitslagen / programma

Het programma voor de zaal is bekend en gepubliceerd. Hiervoor ga je naar de site van het KNKV of kijk je in de KNKV app. Daar kun je altijd het actuele programme zien, maar ook de laatste uitslagen. 
Voor de site van het KNKV klik je hier

Voor een totaal overzicht van KIOS (zonder eventuele wijzigingen) ga dan naar het wedstrijdprogramma.

Voor instructie en werkwijze van de KNKV app klik hier

Mocht je inzake de KNKV App vragen hebben, neem dan contact op met het wedstrijdsecretariaat (wedstrijdsecretariaat@kiosruinerwold.nl) of ledenadministratie (ledenadministratie@kiosruinerwold.nl).
 

Het weer