Retrobord KIOS te koop bij Vriend Sport en FashionOnze sponsor Vriend Sport en Fashion in Meppel heeft in samenwerking met André Wienen van Trizty een gaaf en uniek retro bord (70x30 cm) van KIOS voor onder de overkapping/veranda of in de mancave gemaakt. 

De borden zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal met metalen toplaag, voorzien van 4 boorgaten, geschikt voor buiten en hebben een oldskool vintage uitstraling. 

Op dit moment zijn dit soort retro borden enorm populair in de vorm van een plaatsnaam of familie bord, dus kan een bord van de favoriete vereniging niet ontbreken toch? Ook leuk voor de feestdagen of als verjaardagscadeau! 

De bordjes zijn te bestellen via Jeroen Vriend voor € 30,00, waarvan € 5,00 wordt gedoneerd aan de vereniging! De clubkas wordt dus ook gespekt.
Bestellen kan via info@vriendsport.nl of in de winkel. Afhalen in de winkel bij Vriend Sport en Fashion (Hoofdstraat 14, 7941 AG Meppel, telefoon 0522-245968). Levertijd is circa 7 tot 10 dagen. 

Namens de sponsorcommissie,
Sandra
Meer nieuws

uitslagen / programma

Het programma voor de zaal is bekend en gepubliceerd. Hiervoor ga je naar de site van het KNKV of kijk je in de KNKV app. Daar kun je altijd het actuele programme zien, maar ook de laatste uitslagen. 
Voor de site van het KNKV klik je hier

Voor een totaal overzicht van KIOS (zonder eventuele wijzigingen) ga dan naar het wedstrijdprogramma.

Voor instructie en werkwijze van de KNKV app klik hier

Mocht je inzake de KNKV App vragen hebben, neem dan contact op met het wedstrijdsecretariaat (wedstrijdsecretariaat@kiosruinerwold.nl) of ledenadministratie (ledenadministratie@kiosruinerwold.nl).
 

Het weer