KIOS Corona update 30 novemberHet KNKV heeft naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen op 30 november een aantal besluiten genomen ten aanzien van de net gestarte zaalcompetitie. Zie voor de uitgebreide tekst de site van het KNKV. Mochten de maatregelen teruggedraaid worden dan vindt de gehele zaalcompetitie doorgang zoals oorspronkelijk gepland.

Het KNKV heeft besloten om:
  1. het wedstrijdkorbal (bij KIOS gaat dat om KIOS 1, 2 en 3) stop te zetten. De eventueel geplande wedstrijden die voor 17.00 uur gespeeld kunnen zijn, kunnen in overleg tussen de verenigingen gewoon gespeeld worden, maar zullen niet mee tellen voor de competitie.
    Zodra de mogelijkheid weer bestaat dat er zicht is op het spelen van een competitie, zal hiervoor een alternatieve opzet worden gedeeld met de verenigingen.
  2. het breedtekorfbal door te laten gaan waar dit mogelijk is. De verenigingen zijn in onderling overleg vrij om de wedstrijden op een ander moment in te plannen. 
Voor onze KIOS teams (zowel breedte- als wedstrijdkorfbal) heeft dit gevolgen. Dit lees je in dit nieuwsbericht.

Voor de actuele richtlijnen rondom de maatregelen bij de trainingen en wedstrijden kijk je op de speciale corona pagina.
Meer nieuws

uitslagen / programma

Het programma voor de zaal is bekend en gepubliceerd. Hiervoor ga je naar de site van het KNKV of kijk je in de KNKV app. Daar kun je altijd het actuele programme zien, maar ook de laatste uitslagen. 
Voor de site van het KNKV klik je hier

Voor een totaal overzicht van KIOS (zonder eventuele wijzigingen) ga dan naar het wedstrijdprogramma.

Voor instructie en werkwijze van de KNKV app klik hier

Mocht je inzake de KNKV App vragen hebben, neem dan contact op met het wedstrijdsecretariaat (wedstrijdsecretariaat@kiosruinerwold.nl) of ledenadministratie (ledenadministratie@kiosruinerwold.nl).
 

Het weer