Timmerman Sierbestrating verlengt samenwerking met KIOSAl jarenlang is Timmerman Sierbestratingen verbonden aan KIOS. Het bedrijf van Henri en Ria Timmerman zorgt iedere keer ervoor dat KIOS 3 in het mooiste jasje wordt gestoken. Ook deze keer weer. 

Met het verlengen van de samenwerking is het team voorzien van nieuwe kleding. De eerste shirts en trainingspakken in de nieuwe kledinglijn van KIOS. Dit had direct positief effect, want KIOS 3 wist zijn wedstrijd tegen Sparta Zevenhuizen winnend af te sluiten.

Bij Timmerman Sierbestrating kunt u terecht voor al uw sierbestrating rondom uw woning of bedrijf. Van terrastegels tot aan betonklinkers, maar ook voor grind, buitenverlichting, schuttingen en tuinmeubelen kunt u terecht aan de Dr. Larijweg 48 te Ruinerwold. Naast sierbestrating is Timmerman ook groot in betonplaten en keerwanden. 

KIOS bedankt Timmerman Sierbestratingen voor het verlengen van de samenwerking. Op naar een mooi seizoen!


Meer nieuws

uitslagen / programma

De competitie is gestart. Voor het actuele programma en uitslagen ga dan naar de site van het KNKV of kijk in de KNKV app.
Voor het actuele programma en uitslagen klik je hier

Voor instructie en werkwijze van de KNKV app klik hier

Mocht je inzake de KNKV App vragen hebben, neem dan contact op met het wedstrijdsecretariaat (wedstrijdsecretariaat@kiosruinerwold.nl) of ledenadministratie (ledenadministratie@kiosruinerwold.nl).
 

Het weer