Verslag spetterende spelletjesdagAftrap KIOS Zomerfun, spetterend spektakel

 
Op zaterdag 3 juli is de korfbalzomer afgetrapt met een leuke spelletjesdag! 'S ochtends werd de dag gestart met een grote groep kinderen (± 40!) tussen de 3 en 9 jaar. Om een beetje op te warmen zijn we begonnen met een tikspel, daarna konden we aan alle leuke spelletjes beginnen. We gingen onder andere koekhappen, blikgooien, estafette lopen, waterrace, blikgooien en spijkerpoepen. Maar het opblaasbare dartbord, springkussen, stormbaan en buikglijbaan waren wel de echte favorieten! We hadden er super mooi weer bij, dus met het buikglijden kon iedereen even lekker afkoelen. Zo'n leuke ochtend moet natuurlijk ook goed worden afgesloten en dat deden we met een lekker bakje patat van Cafetaria 't Wold. 'S middags kwam de volgende groep, namelijk de jeugd van 9 t/m 18. De middag is geopend met een potje tienen. Daarna hebben we gestreden om wie het snelste over de stormbaan ging en een wedstrijd gedaan welke groep het snelste de buikglijbaan estafette kon! Ook de middag is afgesloten met een bakje patat. Het was een super geslaagde dag en we hopen dat de rest van de korfbalzomer een groot succes wordt!

 
Meer nieuws

uitslagen / programma

In juni hebben de jeugdteams in de minicompetitie van het KNKV gespeeld. Een terugblik hierop kun je terug vinden onder de nieuwsberichten. Het eerste competitie weekend in het nieuwe seizoen 2021-2022 zal zijn in het weekend van 11/12 september. Dit is het weekeinde van het zomerfeest in Ruinerwold. Mocht dit in welke vorm doorgaan zal tijdig gekeken worden welke wedstrijden verplaatst kunnen gaan worden. 

In de zomerperiode organiseert de ledenwerfcommissie in samenwerking met de jeugd- en activiteitencommissie KIOS Zomerfun. Meer info hierover vindt je hier.

Voor het actuele programma en indeling kun je altijd terecht in de KNKV app. Voor instructie en werkwijze van de KNKV app klik hier. Mocht je inzake de KNKV App vragen hebben, neem dan contact op met het wedstrijdsecretariaat (wedstrijdsecretariaat@kiosruinerwold.nl) of ledenadministratie (ledenadministratie@kiosruinerwold.nl).
 

Het weer