Prettige vakantieMet de start van de schoolvakanties wenst KIOS iedereen een fijne vakantie. Uiteraard kun je de komende zaterdagen mee doen met KIOS Zomerfun. Meer info hierover vindt je hier

Blijf in de vakantie lekker actief zodat je het nieuwe seizoen fit bent en eindelijk weer lekker kunt korfballen. Laten we hopen dat we het komende seizoen niet weer te maken krijgen met onderbrekingen en beperkingen voor het publiek. Want juist het samen korfballen met enthousiaste belangstellenden/supporters langs de kant is het mooiste. 

Voor nu een fijne vakantie en tot medio augustus.

Het bestuur.
Meer nieuws

uitslagen / programma

In juni hebben de jeugdteams in de minicompetitie van het KNKV gespeeld. Een terugblik hierop kun je terug vinden onder de nieuwsberichten. Het eerste competitie weekend in het nieuwe seizoen 2021-2022 zal zijn in het weekend van 11/12 september. Dit is het weekeinde van het zomerfeest in Ruinerwold. Mocht dit in welke vorm doorgaan zal tijdig gekeken worden welke wedstrijden verplaatst kunnen gaan worden. 

In de zomerperiode organiseert de ledenwerfcommissie in samenwerking met de jeugd- en activiteitencommissie KIOS Zomerfun. Meer info hierover vindt je hier.

Voor het actuele programma en indeling kun je altijd terecht in de KNKV app. Voor instructie en werkwijze van de KNKV app klik hier. Mocht je inzake de KNKV App vragen hebben, neem dan contact op met het wedstrijdsecretariaat (wedstrijdsecretariaat@kiosruinerwold.nl) of ledenadministratie (ledenadministratie@kiosruinerwold.nl).
 

Het weer