KIOS Zomerfun start met spetterende spelletjesdagKIOS Zomerfun start met spetterende spelletjesdag

Nu we als KIOS weer echt actief mogen zijn, doen we dat ook. Wat was het leuk de afgelopen weken weer te korfballen. En nu is het vakantie. Maar ook daarin kun je actief zijn en leuke dingen doen. Bij KIOS organiseren we dit jaar een aantal Zomerfun activiteiten. Doe jij ook mee? Neem gerust je vriend/vriendin(netje) mee en beleef samen lol. 

Op zaterdag 3 juli beginnen we met een waanzinnig spectaculaire spelletjesdag. Laat je verrassen door wat allemaal mogelijk is deze dag. 's Ochtends eerst voor de jongste jeugd tot en met 9 jaar (zeg maar van de kangoeroes tot en met de E-jeugd). In de middag kan de oudere jeugd zich gaan uitleven. Het wordt echt leuk. Kom dus met je hele team en maak er een mooie seizoensafsluiting van. 

Op zaterdag ochtend 10 en 17 juli is er voor de jeugd tot en met 13 jaar een spelletjesochtend met een aantal actieve spellen. Voor iedereen ouder dat 13 jaar wordt op deze ochtenden een schottoernooi georganiseerd. Wie zal de meest schotvaardige KIOS speler/speelster zijn van dit jaar? Daag je zelf uit en doe mee. 

Op zaterdag 14 augustus is 's middags een grote KIOS Challenge gepland (tot en met 12 jaar onder begeleiding). 

Voor vragen/aanmelden kun je terecht bij kiosledenwerfcommissie@gmail.com. 
Meer nieuws

uitslagen / programma

In juni hebben de jeugdteams in de minicompetitie van het KNKV gespeeld. Een terugblik hierop kun je terug vinden onder de nieuwsberichten. Het eerste competitie weekend in het nieuwe seizoen 2021-2022 zal zijn in het weekend van 11/12 september. Dit is het weekeinde van het zomerfeest in Ruinerwold. Mocht dit in welke vorm doorgaan zal tijdig gekeken worden welke wedstrijden verplaatst kunnen gaan worden. 

In de zomerperiode organiseert de ledenwerfcommissie in samenwerking met de jeugd- en activiteitencommissie KIOS Zomerfun. Meer info hierover vindt je hier.

Voor het actuele programma en indeling kun je altijd terecht in de KNKV app. Voor instructie en werkwijze van de KNKV app klik hier. Mocht je inzake de KNKV App vragen hebben, neem dan contact op met het wedstrijdsecretariaat (wedstrijdsecretariaat@kiosruinerwold.nl) of ledenadministratie (ledenadministratie@kiosruinerwold.nl).
 

Het weer