Kantinedienst schema

Kantinedienstrooster nieuwe seizoen volgt zo spoedig mogelijk

We bedanken iedereen die zich het afgelopen jaar heeft ingezet voor het vervullen van de bardiensten. Zeker gezien alle voorwaarden rondom de COVID-19 beperkingen. Samen maken we KIOS. 

Wanneer je geen kantinedienst kan draaien, zorg je zelf voor vervanging. Zet het goed in je agenda, zodat we niet op het laatste moment iets moeten regelen!

Alvast bedankt.

De kantinecommissie.

uitslagen / programma

In juni hebben de jeugdteams in de minicompetitie van het KNKV gespeeld. Een terugblik hierop kun je terug vinden onder de nieuwsberichten. Het eerste competitie weekend in het nieuwe seizoen 2021-2022 zal zijn in het weekend van 11/12 september. Dit is het weekeinde van het zomerfeest in Ruinerwold. Mocht dit in welke vorm doorgaan zal tijdig gekeken worden welke wedstrijden verplaatst kunnen gaan worden. 

In de zomerperiode organiseert de ledenwerfcommissie in samenwerking met de jeugd- en activiteitencommissie KIOS Zomerfun. Meer info hierover vindt je hier.

Voor het actuele programma en indeling kun je altijd terecht in de KNKV app. Voor instructie en werkwijze van de KNKV app klik hier. Mocht je inzake de KNKV App vragen hebben, neem dan contact op met het wedstrijdsecretariaat (wedstrijdsecretariaat@kiosruinerwold.nl) of ledenadministratie (ledenadministratie@kiosruinerwold.nl).
 

Het weer