Kantinedienst schema

Kantinedienstrooster nieuwe seizoen volgt zo spoedig mogelijk

Het kantinedienstrooster is op 5 september naar iedereen gemaild. Check goed of je bent ingedeeld. 

Ouders van jeugdleden, alsmede junioren en senioren die niet actief zijn als (jeugd)scheidsrechter en/of (jeugd)trainer/coach worden hiervoor ingedeeld. Samen zijn we tenslotte KIOS. Ontvang en behandel iedereen zoals je zelf ook ontvangen zou willen worden.

De kantine wordt altijd geopend en gesloten door iemand van de kantinecommissie, zodat je bij aanvang van je dienst wordt geïnstrueerd. Bij de overdracht dit graag ook doen bij de vervolgploeg. 

Wanneer je geen kantinedienst kunt draaien, zorg je zelf voor vervanging. Zet het goed in je agenda, zodat wij niet op het laatste moment iets moeten regelen! 

Mocht je vragen hebben, schroom dan niet om contact op te nemen. Dat kan via kiosruinerwold@gmail.com, waarna dit zo spoedig mogelijk naar de juiste persoon wordt doorgestuurd. 

Alvast bedankt namens de spelers/speelsters van ons zelf, van de tegenpartij en alle andere belangstellenden die van onze accommodatie gebruik maken. 

Alvast bedankt.

De kantinecommissie.

uitslagen / programma

De competitie is gestart. Voor het actuele programma en uitslagen ga dan naar de site van het KNKV of kijk in de KNKV app.
Voor het actuele programma en uitslagen klik je hier

Voor instructie en werkwijze van de KNKV app klik hier

Mocht je inzake de KNKV App vragen hebben, neem dan contact op met het wedstrijdsecretariaat (wedstrijdsecretariaat@kiosruinerwold.nl) of ledenadministratie (ledenadministratie@kiosruinerwold.nl).
 

Het weer