KIOS Kick-off dag 2021-2022Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen worden op zaterdag 4 september oefenwedstrijden georganiseerd voor alle jeugdteams. De oefenwedstrijden zullen in de ochtend gepland worden. Allen op ons eigen veld in Ruinerwold.

In de middag spelen KIOS 1 en 2 een een driekamp en speelt ook KIOS 3 een oefenwedstrijd. Tijden en tegenstanders volgen nog.  Bekijk de volledige agenda

uitslagen / programma

In juni hebben de jeugdteams in de minicompetitie van het KNKV gespeeld. Een terugblik hierop kun je terug vinden onder de nieuwsberichten. Het eerste competitie weekend in het nieuwe seizoen 2021-2022 zal zijn in het weekend van 11/12 september. Dit is het weekeinde van het zomerfeest in Ruinerwold. Mocht dit in welke vorm doorgaan zal tijdig gekeken worden welke wedstrijden verplaatst kunnen gaan worden. 

In de zomerperiode organiseert de ledenwerfcommissie in samenwerking met de jeugd- en activiteitencommissie KIOS Zomerfun. Meer info hierover vindt je hier.

Voor het actuele programma en indeling kun je altijd terecht in de KNKV app. Voor instructie en werkwijze van de KNKV app klik hier. Mocht je inzake de KNKV App vragen hebben, neem dan contact op met het wedstrijdsecretariaat (wedstrijdsecretariaat@kiosruinerwold.nl) of ledenadministratie (ledenadministratie@kiosruinerwold.nl).
 

Het weer