Start voorbereiding KIOS selectieDe voorbereiding voor de KIOS selectie begint op zondag 22 augustus. Zorg dat je in topconditie bent, zodat de trainers staf het nieuwe seizoen goed met jullie aan de slag kan.

De trainerstaf bestaat net als afgelopen jaar uit het het trainerskoppel voor de Adri Kok en Steven Koelma. Zij hebben hun contract met de club voor een jaar hebben verlengd. Daarnaast gaat ook Ryanne Figeland als teambegeleidster nog een seizoen door.
 
Met het bijtekenen van de heren en dame is de trainersstaf voor het seizoen 2021-2022 compleet en vol goede moed. "Ondanks de bijzondere omstandigheden waarin we ons bevinden, zijn we zeer tevreden bij KIOS. De competitie ligt dan wel stil, maar we hebben in aangepaste samenstellingen doorgetraind tot aan de lockdown. En dat ging met geweldige inzet van de groep. Iedereen is topfit," aldus trainers Adri Kok en Steven Koelma in maart 2021.
 
Zowel de spelersgroep, de technische commissie en de trainers zelf zijn tevreden met de samenwerking tot zover en wachten rustig af hoe de COVID-19 maatregelen zich ontwikkelen, maar de gezondheid van iedereen staat voorop.  Bekijk de volledige agenda

uitslagen / programma

In juni hebben de jeugdteams in de minicompetitie van het KNKV gespeeld. Een terugblik hierop kun je terug vinden onder de nieuwsberichten. Het eerste competitie weekend in het nieuwe seizoen 2021-2022 zal zijn in het weekend van 11/12 september. Dit is het weekeinde van het zomerfeest in Ruinerwold. Mocht dit in welke vorm doorgaan zal tijdig gekeken worden welke wedstrijden verplaatst kunnen gaan worden. 

In de zomerperiode organiseert de ledenwerfcommissie in samenwerking met de jeugd- en activiteitencommissie KIOS Zomerfun. Meer info hierover vindt je hier.

Voor het actuele programma en indeling kun je altijd terecht in de KNKV app. Voor instructie en werkwijze van de KNKV app klik hier. Mocht je inzake de KNKV App vragen hebben, neem dan contact op met het wedstrijdsecretariaat (wedstrijdsecretariaat@kiosruinerwold.nl) of ledenadministratie (ledenadministratie@kiosruinerwold.nl).
 

Het weer