Eismann Jan Wagter stopt er mee

Na 20 jaar geen sponsor van KIOS meer
Ruinerwold - Op zaterdag 13 oktober werd door korfbalvereniging KIOS uit Ruinerwold stil gestaan bij het feit dat Jan Wagter afscheid nam als één van de hoofdsponsors van KIOS met zijn bedrijf Eismann Jan Wagter, uw diepvriesspecialist. Als gevolg van de bedrijfsbeëindiging, mede ingegeven door fysieke omstandigheden, had hij aan gegeven met zijn sponsorschap van de vereniging te stoppen. Dat een sponsor stopt is nooit fijn voor een vereniging, maar als een trouwe sponsor na ruim 20 jaar afscheid neemt is dat wel iets om bij stil te staan. In die 20 jaar heeft Jan Wagter KIOS mede zien groeien van een vereniging in de 4e klasse naar de overgangsklasse, waar hij zichtbaar van kon genieten. Dit blijkt ook wel uit de vele krantenknipsels van zijn KIOS welke Jan in de kast heeft liggen.
Voorafgaand aan de wedstrijd KIOS 1 – Antilopen/Lancyr Deelen 1 uit Leusden werden om die reden Jan en zijn vrouw Petra door het KIOS bestuur en sponsorcommissie in het zonnetje gezet en kregen zij onder dankzegging voor hun jarenlange steun voor de vereniging een ingelijst shirt, bloemen en een welverdiend applaus van de spelers en het in grote getale aanwezige publiek. 
Gelukkig kon het bestuur van KIOS mededelen dat de sponsorcommissie op zo'n korte termijn het bedrijf Ensing Vastgoed Onderhoud/Ensing Schilderwerken bereid heeft gevonden het volledige hoofdsponsorschap op zich te nemen. Iets waar de vereniging uiteraard zeer content mee is.
De wedstrijd van KIOS 1 bracht helaas niet het gewenste vervolg. Na een slappe eerste helft, werd in de tweede helft de 4-11 achterstand bijna nog wel weggewerkt, maar verder dan 19-20 tegen Antilopen/Lancyr Deelen uit Leusden kwamen ze niet. 
Meer nieuws

uitslagen / programma

Zaterdag 27 oktober 2018
24 - 1KIOS (R) E1 - SIOS (W) E3
1 - 1Thrianta E3 - KIOS (R) E2
26 - 15De Meeuwen A2 - KIOS (R) A1
23 - 20KIOS (R) 2 - AVO 2
8 - 6DOS'46 B4 - KIOS (R) B1
19 - 24KIOS (R) 1 - SKF 1

Zondag 28 oktober 2018
12 - 19KIOS (R) 3 - Olympia (T) 2

Het weer